بیانات استاد غفاری ، شرح غزل علامه طباطبایی ۱۴۰۰/۰3/10

?تا خودت را می‌بینی به هیچ چیز نمی‌رسی
?سالکی که زشتی از او صادر می‌شود سلوک را به تمسخر گرفته
✅ مردی به قلدری نیست مرد کسی است که جلوی نفسش را بگیرد
❤️ اگر معشوق جلوه‌گری نکند اصلا عاشق به وجود نمی‌آید
?راهکارهای سلوکی و عشق‌بازی را از مناجات خمسه عشر بیاموزید

معرفی کتاب سه گام سالک عاشق

 

امیرالمؤمنین(ع) فرمودند:«رَحِمَ اللّهُ امْرِءً أَعَدَّ لِنفسِهِ وَاستَعَدَّ لِرَمسِهِ وَعَلِمَ مِن‏ أينَ‏ وَ فى‏ أينَ‏ وَ إلى‏ أينَ ؛ خدا رحمت کند کسی را که خودش را آماده کند و آماده شود برای -بازگشت به- خاکش و بداند از کجا آمده و در کجا هست و به کجا می‎رود.»
روزها فکر من این است و همه شب سخنم
که چرا غافل از احوال دل خویشتنم؟!
از کجا آمده‎ام، آمدنم بهر چه بود؟!
به کجا می‎روم آخر ننمایی وطنم؟


هر مسیری ابتدا، میانه و مقصدی دارد؛ در این مسیر، به راهنما بیش از هرچیز دیگر نیاز هست؛ چراکه بدون داشتن راهنما، یا مسیر تغییر می‎کند و ما را منحرف می‎سازد و یا به کندی به مقصد می‎رسیم. در این بین، مسیرِ رسیدن به خداوند متعال و هدف خلقتِ ما از همه‎ی مسیرها پر خطرتر و پرپیچ و خم‌تر است و دارای راهنماهای دروغین و قسم‌خورده‎ای است که سوگند یادکرده‎اند تا مقام مخلَصین، ما را از هدف و مطلوب حقیقی دور سازند. «قالَ‏ فَبِعِزَّتِكَ‏ لَأُغْوِيَنَّهُمْ‏ أَجْمَعِينَ‏ إِلاَّ عِبادَكَ‏ مِنْهُمُ‏ الْمُخْلَصِين‏».

با این وصف برای رسیدن به مقصد و مقصود، راهی جز راه اطمینان و اعتماد به صاحب راه که خود پروردگار متعال و حکیم است، نمی‎باشد؛ او نیز ما را به‎سوی کسانی که وی را شناخته‎اند حواله داده و دست ما را در دست آن‎ها نهاده و جز اطاعت از آنان چیزی از ما نخواسته است، زیرا آنان با طی کردن مسیرهای ناهموار، به مقصد رسیده و با نوشاندن معارفی عمیق ما را به دستیابی به مقصد، به بهترین وجه راهنمایی می‎کنند. .. ( جهت ادامه مطلب کلیک کنید )

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا