مصلحت تاخیر در استجابت دعا
در دعای ماه رجب آمده است :
يا مَنْ يُعْطي مَنْ لَمْ يَسْئَلْهُ وَمَنْ لَمْ يَعْرِفْهُ تَحَنُّناً مِنْهُ وَرَحْمَةً، اي آن كه به هركه از او نخواهد و او را نشناسد نيز مي بخشد، عطايش از روي مهرباني و رحمت است،
خداوندی که این چنین به بندگانش عطا میکند
پس حتما به درخواست هایمان پاسخ میدهد
و به تاخیر افتادن ان براساس حکمت و مصلحت است .
مطلب دیگر :
محبت حضرت دوست
خداوند خودش دائم با ما بندههاست، اما ما متاسفانه توجهی به الهامهای الهی نداریم: “و هو معکم این ما کنتم ” چگونه میشود این را معنی کرد؟ یا جایی که میفرماید: «خدا از رگ گردن به تو نزدیکتر است» یعنی چه؟ این یعنی من محافظ تو هستم، اما تو مرا نمیبینی. در روایات آمده است: انسان بعد از مردن یک باره چشم باز میکند و میبیند که همهاش با خدا بوده و لحظهای از او جدا نبوده است. این همان معنای “این ما کنتم” است.
خداوند در دل انسان است: “قلب المؤمن عرش الرحمن” همچنین خداوند بسیار به انسان نزدیک است:
“و قرب فشهد النجوی ” و او نزدیک است، پس سخنان پنهانی شما را شهود میکند. بنابراین همین الان میشود با او ارتباط برقرار کنید و بگویید خدایا من به اندازه خودم آمدهام. من اگر آمدهام مسجد، هر قدمم فریاد این است که تو را دوست دارم. این قدمها عملا نشان این است که خدا را دوست داریم. به این معنا که خدایا از بدیها به طرف خوبیها فرار میکنم.
خداوند تعالی میفرماید :”فاذکرونی اذکرکم” معنی این سخن این است: همین که شما خدا را یاد کردی، خداوند بیجواب نمیگذارد. او خودش لذت و محبت را به بندهاش یاد داده است. ابتدا او سراغ ما آمده و صدا زده است. او محبتش را در دل ما انداخته است … ( ادامه مطلب کلیک کنید)
(سایت دیگر: معرفت نفس)